Restaurant și terasă

Hotelul nostru are și un restaurant select situat pe două nivele, cu o capacitate de 170 de locuri, unde sunt servite preparate atât din bucătăria tradițională, cât și din bucătăria internațională, pregătite cu grijă și dragoste pentru ca fiecare preparat să fie desăvârșit. De asemenea, restaurantul nostru este locul perfect pentru evenimente precum nunti, botezuri, zile de naștere, aniversări, team building-uri, etc.

Renașterea restaurantului Eurohotel

Bine ați venit la o experiență culinară fără egal! Eurohotel a ieșit din flăcări, renăscut și revitalizat, întruchipând spiritul phoenixului. Alăturați-vă nouă în timp ce dezvăluim următorul capitol de excelență culinară și ambianță.

Zona noastră de luat masa de la parter

Zona noastră de luat masa de la parter

este o mărturie a renașterii phoenixului. Un meniu inspirat din diverse bucătării globale este pregătit cu pasiune și precizie, promițând o simfonie de arome care se ridică din cenușa tradiției.

Primul nivel

Primul nivel

Înălțați-vă spre noi înălțimi. Punctul culminant al renașterii noastre. Exclusivă și intimă, aceasta oferă priveliști uluitoare și servicii personalizate, creând o experiență culinară care se ridică la noi înălțimi. Urcați la primul etaj, unde ambianța își ia zborul. Luminatoarele și ferestrele extinse scaldă spațiul în lumină naturală, creând o atmosferă eterică.

Terasa Eurohotel

Terasa Eurohotel

Terasa oferă o evadare încântătoare din agitația obișnuită. Înconjurată de verdeață și împodobită cu flori vibrante, terasa oferă o oază de liniște. Aranjamentele elegante și confortabile de scaune invită oaspeții să se relaxeze în aer liber, fie că este la umbra unor umbrele elegante sau sub strălucirea caldă a luminilor sclipitoare în timpul serii. Cu un amestec perfect de natură și rafinament, terasa hotelului devine un loc râvnit atât pentru întâlniri intime, cât și pentru momente solitare de reflecție.

Îmbarcați-vă într-o călătorie culinară care transcende obișnuitul. Rezervați-vă masa la Eurohotel și luați parte la întoarcerea triumfătoare a phoenixului.

Dorești să închiriezi sala restuarant pentru un eveniment?

Completează și trimite-ne câteva detalii despre evenimentul tău, iar noi vom verifica disponibilitatea sălii și te vom contacta cât de curând posibil pentru a discuta mai multe.

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume *
Nume Companie
Nr. telefon *
Email
Dată eveniment *
Nr. de persoane *
Alte detalii

Vrei să afli mai multe detalii?

Trimite-ne un mesaj pe email și iți vom răspunde cât mai curând cu putință