Sala de conferințe

Închirierea unei săli de conferințe

Sala noastră de conferințe este proiectată pentru a găzdui până la 150 de persoane, oferind un spațiu sofisticat și tehnologizat pentru întâlnirile dvs. importante.

Fie că organizați o întâlnire de afaceri, o sesiune de formare sau o conferință la scară largă, sala noastră poate fi adaptată pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Punem la dispoziție următoarele:
Excelență audio-vizuală

Excelență audio-vizuală

Sala fiind dotată cu un videoproiector de top pentru a asigura prezentări clare ca bună ziua. Fie că este vorba de prezentări de diapozitive, videoclipuri sau conținut interactiv, materialele dvs. vizuale vor prinde viață!

Sistem de sunet imersiv

Sistem de sunet imersiv

Nu trebuie să vă faceți griji că publicul dvs. va pierde vreun ritm. Sistemul nostru de sunet avansat garantează că fiecare cuvânt se aude clar, îmbunătățind experiența generală a evenimentului dvs.

Accesibilitatea microfoanelor

Accesibilitatea microfoanelor

Adresează-te publicului tău cu încredere folosind microfoanele noastre de înaltă calitate. Perfecte pentru sesiuni de întrebări și răspunsuri, discuții în grup sau discursuri principale.

Asistență profesională

Asistență profesională

Personalul nostru experimentat în domeniul evenimentelor este la dispoziție pentru a vă asista în ceea ce privește configurarea, depanarea și orice alte nevoi care pot apărea în timpul evenimentului dvs.

Rezervările se pot face prin email, la adresa office@eurohotelbm.ro, completând formularul alăturat sau apelând numărul de telefon de mai jos.

Dorești să închiriezi sala de conferințe?

Trimite-ne prin următorul formular câteva detalii despre evenimentul tău, iar noi vom verifica disponibilitatea sălii și te vom contacta cât de curând posibil pentru a discuta mai multe.

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume *
Nume Companie
Nr. telefon *
Email
Dată eveniment *
Nr. de persoane *
Alte detalii despre eveniment

Vrei să afli mai multe detalii?

Trimite-ne un mesaj pe email și iți vom răspunde cât mai curând cu putință